Cine va livra produsele comandate?

Produsele comandate se livrează în toată țara prin curierat rapid.

Cât mă costă expedierea?

Costul de expediere al oricărui produs prezent pe Parfumuri Cosmetice este de 19 de Lei (TVA inclus) prin fancourier in localitatile cu acoperire -> Vezi lista!. Pentru celelealte localitati un operator va calcula costul livrarii si v-a anunta clientul inainte de livrarea coletului.

Când se procesează comenzile?

Comenzile înregistrate pe Parfumuri Cosmetice se procesează în fiecare zi de Luni până Vineri în intervalul orar 09.00 - 17.00.
Comenzile primite în intervalul Vineri ora 17:00 până Luni ora 08:00, precum și în zilele de Sărbători Legale vor fi verificate și trimise după acest interval.

Când se trimit comenzile?

Comenzile vor fi expediate către clienți numai după ce au fost confirmate telefonic de către un operator Parfumuri Cosmetice.
Comenzile efectuate de Luni până Vineri până la ora 13:00 vor fi trimise prin curier în aceeași zi.
Comenzile efectuate de Luni până Vineri după ora 13.00 vor fi trimise prin curier în următoarea zi lucrătoare.

În cât timp ajunge comanda de la confirmarea comenzii de către un operator Parfumuri Cosmetice?

Termenul de livrare poate varia în funcție de locația dumneavoastră:
24h - 48h pentru clienții aflați în zonele urbane
48h - 72h pentru clienții din zonele rurale

Veți fi notificat telefonic sau prin sms exact momentul când se va livra coletul.

Ce se întamplă dacă nu sunt la adresa menționată în momentul când se livrează comanda?

În cazurile în care nu veți fi găsit la adresa de livrare menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul vă va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Dacă livrarea nu va fi încheiată nici la a doua tentativă, coletul ne va fi returnat și vom anula comanda.

Ce se întâmplă dacă data de livrare estimată a trecut şi încă nu am primit comanda mea?

Daca nu ați primit comanda vă rog să semnalați acest lucru la numărul de telefon 0734821497 sau prin e-mail la vanzari@parfumuri-cosmetice.ro.

Ce trebuie să știu când plătesc ramburs la ridicarea coletului?

În cazul livrării prin metoda de plată ramburs, plata se face în lei, integral, către comisionarul care efectuează livrarea. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii. Nu se percep alte taxe.

Nu am găsit în colet documentele produselor. Ce trebuie să fac?

Produsele ambalate corespunzător vor fi expediate împreună cu următoarele documente: certicatele de garanție aferente, manualele de utilizare furnizate după caz, de către producător sau de către importator.
Trebuie să ne notificați prin email vanzari@parfumuri-cosmetice.ro sau la numărul de telefon 0734821497, absența oricăruia dintre aceste documente în termen de 48h de la recepționarea produselor, în caz contrar toate acestea considerându-se furnizate.

Când și cum primesc factura fiscală?

Factura fiscala se livreaza odata cu produsele, in colet.

Am primit coletul avariat, desigilat. Ce trebuie să fac?

În cazul în care constatați că pachetul dumneavoastră a sosit avariat sau desigilat vă rugăm să-l refuzați (menționând motivul refuzului pe borderoul de livrare) și să ne contactați în cel mai scurt timp pentru remedierea problemei la numărul de telefon 0734821497
CONTINUA